PRACTICE ENTERPRICE COMMERCE AND TRADE PLATFORM

Et stort finansieringsprojekt til oprettelse af en ny markedsplads og en bank.
Mere end 7.000 praktikvirksomheder har adgang til praktisk erfaring med simuleret handel på internationalt plan. Dette betyder, at i stedet for kun at simulere handel igennem nationale sammenhænge, vil VETCOP-platformen gøre det muligt for alle praktikvirksomheder på internationalt plan at deltage i international handel.

VETCOP – Bank

Deltagere, der bruger platformen, kan foretage realistiske betalinger igennem det udviklede banksystem, der fungerer ved hjælp af strukturer og regler fra vikrligheden

VETCOP – Markedsplads

Deltagere, der bruger projektplatformen, kan købe og sælge varer og tjenester på den virtuelle markedsplads

Partnere i projektet

With the Internet spreading linke wildfire and reaching every part of our daily life, more and more traffic is directed to websites in search for information.

International Business College

IBC er en af Danmarks 5 største erhvervsuddannelsesudbydere.
SIMU Learning er en afdeling af IBC. SIMU Learning udvikler uddannelsesmæssige online forretningssimuleringssystemer. SIMU Learning systemer bruges over hele landet af praktikcentre, der ønsker at give de studerende en mere praksisorienteret uddannelse ved at give de studerende mulighed for at forbinde de teoretiske studier med et realistisk forretningsdomæne.

Website

Fundación Inform (ES)

Fundacio inform er en Spansk organisation med lokation i Catalonien, hvis mål er at lede, koordinere og implementere forskellige undervisnings-programmer og projekter i det spanske uddannelsessystem.

Deres vision er at søge efter og indføre pædagogiske værktøj, som kan tilpasse menneskers undervisning med erhvervslivet, så de kan forbedre det samfund vi lever i

Website

REEP Euro Ent’Ent (FR)

REEP Euro ENT’ent. er en fransk non-profit-organisation, der forbinder uddannelsescentre, gymnasier og institutioner, der bruger Praktikvirksomhedskonceptet i Frankrig.


Praktikvirksomheds-konceptetet blev udviklet i Frankrig for mere end 20 år siden primært rettet mod uddannelse af unge og voksne jobsøgende. Frankrig har siden oprettet mere end 250 praktikvirksomheder

Website

Pen Worldwide

Pen Worldwide er en non-profit organisation, der koordinere et internationalt netværk af praktik-virksomheder. Netværket består af 20 juridisk selvstændige nationale centrale kontorer, der til sammen omfatter tusindvis af praktikvirksomheder, der hvert år uddanner hundredtusinder af erhvervsuddannelsesstuderende.

Website

Målgruppe

De mange nationale praktikvirksomheder I over 40 lande vil få adgang til den online platform. Herigennem vil de opnå mange forskellige kvalifikationer indenfor international handel. Platformen vil være tilgængelig for alle praktikvirksomheder indenfor PenWorldWide netværket.

Læs mere på PenWorldWide hjemmeside https://www.penworldwide.org/project/erasmus-plus-vetcop/

Læs mere