ALLIANCE FOR DIGITAL PRACTICE ENTERPRISE EVENTS

Praktikvirksomheder bygger bro mellem uddannelse og erhvervslivet. Det styrker inklusiviteten i læringsprocessen og giver unge mulighed for at tage ansvar for deres egne læringsforløb og lære i deres eget tempo

Mål

Praktikvirksomheder styrker akademiske færdigheder og præstationer, genskaber interessen for uddannelse og øger elevernes ønske om selvudvikling og stræben efter livslang læring. Online ungdomsbegivenheder giver mulighed for at forbinde med jævnaldrende og interagere med unge fra hele Europa, aktivt involvere unge i læringsprocessen, hvilket øger motivation, initiativ, kreativitet og ansvar.

Adgang til træning og kvalifikationer for alle vil blive forbedret med JOINUS – Alliance for Digital Practice Enterprise Events-projektet ved at tilbyde et sikkert online arrangementsmiljø for unge. Lavt uddannede deltagere vil få mulighed for at tilegne sig færdigheder og kompetencer i en peersharing-model, hvor de kan simulere en arbejdsbaseret begivenhedsoplevelse uden at undlade at leve op til de forventninger, der findes i begivenheder og aktiviteter i den virkelige verden. Det betyder, at de kan udføre almindelige opgaver igen og igen uden at frygte konsekvenserne af at begå fejl i forbindelse med begivenheder i den virkelige verden. De vil have fordelene ved virtuel praktisk praksis, mens de undgår de risici, der er karakteriseret i virkeligheden, samtidig med at de forbedrer deres virtuelle mobilitet og lærer nye måder at arbejde på, herunder fjernundervisning.

Resultater

Nøgleresultatet 
Projektet vil udvikle en fremtidssikret eventmodel, der vil fastholde den pædagogiske tilgængelighed også i krisetider, som vi oplevede det seneste år og stadig vil møde i de kommende år. Efterspørgslen efter personligt såvel som online er stadig meget høj.

Med JOINUS-projektets rummelighed kan ungdomsorganisationer fra økonomisk udfordrede regioner fortsætte deres internationaliseringsstrategi.

Our Consortium

PEN WORLDWIDE

GERMANY

WEBSITE

REEP

France

WEBSITE

FUNDACIO INFORM

SPAIN

WEBSITE

Centro Studi

Italy

WEBSITE

LIBA

LITHUANIA

WEBSITE

IBC

DENMARK

WEBSITE