KLAR TIL EN NY VIRKELIGHED – DEN DIGITALE PRAKTIKVIRKSOMHED

“DIGIPRAC Ready for New Realities – The Digital Practice Enterprise” -projektet (2021-1-LT01-KA220-VET-000033195) har til formål at transformere de nuværende læringsmetoder indenfor Praktikvirksomhed (PE) til en digital model og at tilføje digitale kompetencer og færdigheder, der regelmæssigt trænes i Praktikvirksomheds-modellen.

Mål

Reevaluering af den nuværende Praktikvirksomheds-model og -metode. Projektet adresserer fordelene og udfordringerne ved at etablere en digital Praktikvirksomhed og løsninger til udvikling af et online miljø og samtidig bevare en følelse af virkeligheden i klasseværelset.

At give Erhvervsskole-elever, lærere, skoler og samfundet en ny, fremtidssikret digital model for en praktikvirksomhed, der flytter standardmodellen for fra et overvejende fysisk miljø til et digitalt miljø, der giver mulighed for mere fleksibilitet, når udfordringer som pandemier opstå, samt at give mere og forbedre inklusion for mennesker, der er ude af stand til at gå på uddannelsesinstitutioner på grund af geografi eller fysiske problemer.

At udvikle færdigheder indenfor entreprenørskab hos Erhvervsskole-elever gennem skabelsen af en virtuel fejldrevet læring og internationalisering i hjemmet for at understøtte en ny, fremtidssikret digital model for Praktikvirksomheds-praksis i skolen.

At berige Erhvervsskole-læreres pædagogiske tilgange til udfordringsbaseret læring og en ny fremtidssikret digital model for udbredningen af Praktikvirksomheder i klasseværelset gennem udarbejdelse af et værktøj til at støtte dem i anvendelsen, tilpasningen og overførbarheden af projektets innovative webtilgang.

Resultater

Nøgleresultatet af DIGIPRAC er en fremtidssikret digital model baseret på netværkets fremherskende PE- træningsprogram (Praktikvirsomhed).

Ramme og model for Digital Practice Enterprise DIGIPRAC. Et metodologisk dokument til at guide udviklingen af yderligere resultater.

DIGIPRAC ressourcevejledning. Fokuseret på udvikling og oprettelse af en digital ressourcevejledning til implementering af DIGIPRAC Practice Enterprise Framework.

DIGIPRAC Internationalization at Home Toolkit. At hjælpe erhvervsuddannelsesinstitutioner med at blive mere globalt tilpassede og internationalt forbundet. Digital PE integrerer politikker, programmer, initiativer og en række fjernundervisningstilgange for at udstyre PE-elever med færdigheder til at arbejde i et internationalt miljø og giver alle elever globale perspektiver inden for deres læringsprogram, uanset om de tilbringer tid i udlandet eller ej.

Our Consortium

PEN WORLDWIDE

GERMANY

WEBSITE

BFZ Essen (DE)

GERMANY

WEBSITE

FUNDACIO INFORM

SPAIN

WEBSITE

CONNECTIEF VZW

BELGIUM

WEBSITE

VILNIAUS KOLEGIJA

LITHUANIA

WEBSITE

IBC

DENMARK

WEBSITE