Birkemosevej 1, 6000 kolding
+4572242042
learning@simu.dk

Opdatering mandag 15-11-2021

Opdatering mandag 15-11-2021

Mandag er dagen hvor I endelig kan få adgang til Licitationsportalen. Vi opdaterer systemet mandag morgen klokken 07:30, vi forventer at opdateringen tager 15-20 minutter. Som altid er der en risiko for at opdateringen kan tage længere tid. Vi minder om, at det er en god idé at cleare cachen før I logger ind i systemet.
Mac: https://community.canvaslms.com/t5/Canvas-Basics-Guide/How-do-I-clear-my-browser-cache-on-a-Mac/ta-p/43
PC: https://clear-my-cache.com/en/windows.html

Selvom licitationsportalen er online tidligt på dagen, er der noget set up som Berit og Kathrine skal tage sig af. Derfor opfordrer vi til, at I først går til licitationsportalen omkring klokken 09:00 på mandag, hvor alt bør være klart med licitationer som I kan byde ind på.

En anden længe ventet feature som dog er mindre i størrelse er statusfilter i tabeller. Det betyder at I eksempelvis under købsfakturaer kan filtrere på om fakturaerne er til kontrol, godkendt eller betalt.

Indhold i denne opdatering:
Licitationsportal – Danske tekstvejledninger vil være klar på linket fra Trade mandag morgen.
Statusfilter i tabeller
Mulighed for at skrive ERP nummer på alle oprettede dokumenter, uden brug af Action button
Søgefunktion på lager
Justering af tabeller under salgsordrer

Fejlrettelser
Negativ moms vil fremover blive afregnet
Det er nu den faktiske vægt af de pakkede varer der står på følgesedlen, ikke den beregnede vægt fra salgsordren. Dette er kun relevant i de tilfælde hvor man ikke kunne pakke alle de varer der stod på salgsordren.

Områder vi arbejder på netop nu
Differentieret moms
Kontakter (kunde/leverandørkartotek)
Samlefaktura for fragt (ugentlig faktura i stedet for 1 for hver eneste fragtbestilling)